Központi F&B Divízióvezető
Központi F&B Divízióvezető
Amit nyújtunk
- Versenyképes fizetés
- Céges autó
- Stabil tulajdonosi háttér
- Kreatív feladatok
- Igényes, modern, kellemes munkakörnyezet
- Jó hangulatú és egymást segítő csapat
- Tanulási lehetőség
- Hosszútávú munkalehetőség
Feladatok
- Üzleti terv készítése egyeztetés a tulajdonosokkal, vagy képviselőikkel.
- Megtervezni a kínálatot, összeállítani az étterem és a bár kínálatát a konyhafőnökkel és a szakácsokkal együtt.
- Felelni az összes F&B outletért
- Részt venni az F&B személyzet kiválasztásában
- Részt venni az F&B személyzet képzésében, motiválásában
- Megtervezni és irányítani a marketing tevékenységet.
- Szervezni az egyedi rendezvényeket, együttműködik ezek tervezésében.
- Nyilvántartani a készleteket, ellenőrizni azok alakulását.
- Nyilvántartani a követeléseket és a tartozásokat.
- Ügyfelekkel való tárgyalás
- Felmérni és folyamatosan figyelni az elégedettséget a kiszolgálásra és kínálatra vonatkozóan.
- Az élelmiszerbiztonsági és higiéniai szabályok betartatása
- A dolgozók munkarendjének, beosztása és kialakítása
- Foglalások és rendelések nyilvántartása
- Fontosabb rendezvényeken a minőség és marketing érdekében való részvétel
- Elemezni a költségek alakulását, tervezni a költséghatékony gazdálkodást.
Elvárások
- Minimum 5 év F&B vezetői tapasztalat
- Felsőfokú végzettség
- Számítástechnikai alkalmazások felhasználói szintű ismerete
- Fegyelmezettség, pontosság, precizitás, jó kommunikációs készség